Jestom service logo

Teräsrakenteiden hitsaus ja asennus

Oma konepaja Lappeenrannassa

Jestom Servicellä on Lappeenrannassa oma konepaja. Olemme erikoistuneet hitsattujen teräsrakenteiden valmistamiseen sekä korjaushitsauksiin. Ammattitaitoiset hitsaajamme valmistavat vaativatkin rakenteet ammattitaidolla sekä asiakkaan piirustusten että standardien mukaisesti.

 

Toimintamme ja tuotteidemme laatu on meille erittäin tärkeää. Teräsrakenteiden tuotannollemme on myönnetty laatusertifikaatti koskien rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistusta toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Lisäksi tuotannon sisäinen laadunvalvontamme täyttää laatustandardin mukaiset vaatimukset.

Henkilökunnastamme löytyy myös pätevöityjä luokkahitsaajia, putkihitsausluokka 141, 8.1, HLO45, standardin ISO 9606-1- mukaan.

 

Konepajassamme on kattava hitsauskalusto erilaisten teräsrakenteiden hitsaukseen. Teemme lisäksi korjaushitsauksia ja meillä on sitä varten hiilikaaritalttauslaitteisto. Aukaisemme ja puhdistamme rikkoutuneen hitsin ja hitsaamme tilalle uuden, kestävän sauman. 

 

Konepajamme kalustoon kuuluu lisäksi pieni mankeli.

Teräsrakenteiden asennus

Teräsrakenteiden valmistuksen lisäksi asiakas saa meiltä ammattitaitoisen asennuspalvelun. Asennamme teräsrakenteita pääasiassa teollisuuden kohteisiin. Asennustöitä teemme koko Suomessa ja valmistamamme teräsrekenteet voimme kuljettaa asennuspaikalle omalla kuljetuskalustollamme. Näin voimme huolehtia tuotteiden laadusta alusta loppuun asti. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää konepajamme palveluista.